dinsdag 21 juli 2015

Little Diva (Benthe 20 maanden)

Vandaag (21-07) een leuke themashoot in de studio; Little Diva met een vintage touch. Zoals het bij een Little Diva hoort, hebben we een aantal subthema's uitgewerkt; Shopping Queen, Glamour Girl en Little Princess. Elk subthema had een eigen studiosetting en styling.
En wat is een Little Diva nu zonder een mooie jurk? Na een berichtje aan Joke's Design met mijn idee, is zij aan de slag gegaan voor een echte diva-jurk. Zoals altijd weet Joke's Design mijn wensen te vertalen in de jurk die past bij de fotoreportage.

De kleine Benthe (20 maanden) en de vier chihuahua's Donna, Gismo, Mellow en Lola mochten in deze shoot de hoofdrol spelen. Benthe had het goed begrepen, zoals een echte Diva wist ze heel goed wat ze wel en niet wilde (vaak het tegenovergestelde wat de fotograaf, mamma of oma wilde) en welke van de hondjes ze graag op de foto wilde. Juist door haar eigen willetje en haar eigen inbreng, werd het een unieke diva reeks.

Shopping Queen
Bij een shopping queen horen natuurlijk heel veel shopping-bags. Geen plastic tasjes, maar mooie stevige tassen. Een oproep op internet heeft me een berg tassen opgeleverd. Iedereen bedankt hiervoor! Door de vele tasjes, had ik niet alleen genoeg tassen voor neer te zetten, maar ook genoeg om een achtergrond te maken met shopping-bags.
Glamour Girl
Wat is nu heerlijker voor een kleine diva dan lekker tutten met make-up en sieraden? En wat nu als jouw chihuahua's ook kleine diva's zijn? Dan krijg je spontane foto's van een meisje dat geniet van het spelen met make-up en het opmaken van haar viervoetertjes.

Little Princess
Van al dat shoppen en mooi maken worden kleine prinsesjes moe. Ook de chihuahua's verdienen dan wat rust. De chihuahua's werden als echte diva's vervoert in een poppenwagen met privé-chauffeur, zodat hun pootjes even konden rusten na al dat shoppen. Eenmaal terug was het tijd om lekker uit te rusten in het prinsessen-hemelbed.
Little Doggies
Mamma Donna en Pappa Gismo wilden graag ook nog even met de familie op de foto en daarna nog een paar foto's met hun tweetjes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten