donderdag 20 augustus 2015

herbalife meets the beach

Een zonnige donderdagmiddag invullen met een fotoshoot aan het water. Dat is het aangename met werken combineren. Tel daar een leuk team bij op, dan heb je een gezellige middag met leuke foto's als resultaat. Grietje stond model voor deze foto's en Rosalien verzorgde de Herbalife producten en attributen. Daarnaast fungeerde Rosalien als (sportieve) assistente samen met haar dochter. Een shoot waar we veel gelachen hebben, actief/sportief bezig zijn geweest en genoten hebben van de zon.

Deze rode draad in deze reportage waren de producten en lifestijl van Herbalife. Hieraan mochten we een creatieve en leuke invulling geven. Om de shoot afwisselend te houden, hebben we voor thema's gekozen: sport, feeling good en summer diva. Elk thema met een eigen kledingset, attributen, invulling en sfeer.

Sport
Een sportieve outfit vraagt om actie. Welke sporten kun je op het strand doen? We kwamen tot een top 3: strandballen, frisbeeën en strandtennis. Sporten met een hoog fun gehalte. En er is nog een vierde sport, vergeet het rennen door de branding niet.
 Feeling Good
Lekker in je vel zitten en dat uitstralen, dan spreek je van feeling good. In een mooi Herbalife t-shirt met bijpassende rok en organzadoeken op de foto. Foto's die bij Grietje passen en net even anders zijn dan een standaard geposeerde foto.
Summer Diva
Zon, water, ontspanning en genieten van het leven. In een mooi zomerjurkje met bijpassende zonnehoed werd er volop genoten van een gezond drankje en verkoeling gezocht in het water.
zomer

Met dank aan:
Grietje Bouland voor deze leuke opdracht
Rosalien Nieskens van Herbalife om gebruik te maken van kleding, accesoires en producten.
FunBeach Panheel om op hun locatie te mogen shooten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten