donderdag 6 augustus 2015

Prima Donna

6 augustus stond er een bijzonder samenwerking op een prachtige locatie in de agenda. De inspiratie voor deze reportage komt uit de videoclip "Prima Donna" van Marina and the Diamonds. De invulling, uitvoering en afwerking van de reportage is geen kopie van de videoclip maar bevat een eigen twist van het model, de kledingstyliste en de visagiste met gebruikmaking van de omgevingselementen.

De reportage vond plaats op Kasteel Wurfeld een mooie locatie, welke vele mogelijkheden en afwisseling bood, zowel binnen als buiten. Daar bij was de gastvrijheid en behulpzaamheid van de eigenaars en het personeel erg groot. Een locatie met een grote plus, waar wij erg dankbaar voor zijn.

De reportage was een mooie samenwerking tussen model Liz (Mimi Madness,) visagiste Rhonda (makeup artist Rhonda) en kledingontwerpster Sonia (Poopidoo)

Tijdens het shooten zat er een goede klik en zaten we op dezelfde golflengte. Vaak was een half woord al genoeg om een idee neer te zetten. In een ontspannen sfeer werd er samengewerkt en creatief gedacht, waardoor alles soepel verliep en we elkaar aanvulde. Door de positieve energie was er ruimte was om dingen uit te proberen qua setting, licht en compositie.

De combinatie van een kledingset en een bepaalde locatie vroegen voor een eigen sfeer, compositie en nabewerking.





Kortom een geslaagde middag, een mooie samenwerking, een unieke locatie en een afwisselende reeks foto's

Met dank aan:
Model: Mimi Madness (Liz)
Visagiste: Makeup Artist Rhonda
Kleding & styling: Poopidoo (Sonia)
Locatie: Kasteel Wurfeld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten