vrijdag 26 mei 2017

Communiereportage Sammy

Sammy kwam naar de studio voor haar fotoreportage. Mama had al aangegeven dat de stijl romantisch mocht zijn, maar wel met een speels kantje. Aangezien de jurk niet wit was, heb ik de beige ornamenten als achtergrond voorgesteld.

Naast de setting stonden een aantal romantische of klassieke spullen klaar. Een mand met bloemen en bijbel, een sterren-wens-bokaal, krukje, lantaarn, muziekpapier en noem maar. Zo konden we met kleine details een sfeer neerzetten en diverse foto's creƫren.

Aangezien Sammy van zingen en dansen houdt, werd de platenspeler uit de kast gehaald. Een klassiek element, dat perfect past in de romantische setting. Afgewerkt met de pompons die Sammy als versiering op haar communie heeft voor een persoonlijk detail.
Sammy mocht na een reeks geslaagde foto's, zelf kiezen wat ze graag wilde. De roze eenhoorn had meteen haar voorkeur. Met  deze eenhoorn werden een aantal foto's met een hoog knuffelgehalte gemaakt.
Tijdens Sammy haar reportage, mocht haar broertje Levi een fotolijstje versieren. Zo voorkom je dat een broertje zich verveeld of een storende factor is.

Vlak voor het knutselen mocht Levi met zijn grote zus op zijn foto. Wat een heerlijk ventje dat lekker zich zelf is tijdens het fotograferen.


Communie-outfit: Verjan Mode Maastricht
Haarstyling: Kapsalon Nadine Beek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten