zondag 28 mei 2017

Communiereportage Shania

Op zaterdagochtend kwam Shania naar de studio. Niet voor de fotoreeks, maar om zich om te kleden in haar communie-jurk. Nadat ze omgekleed was, mocht ze meekijken welke accessoires mee naar de reportage gingen. Zo kwamen de telefoon en klok in de tas, naast de lantaarn, lammetje en spiegel die ik al uitgezocht had.

Samen met haar mama, papa, broertje Quinn en Samira gingen we naar het park bij de Hotelschool om de fotoreeks te maken.
Shania droeg een jurk wisselde in het licht van wit, beige naar zalm.
Onder haar bolero zat een prachtig detail van de jurk verborgen. Deze hebben we bij een paar foto's tevoorschijn getoverd.

Het park biedt genoeg afwisseling van natuur en mooie plekken. Hierdoor kunnen accessoires ingezet worden op een bijpassende locatie. 
Na de regen van de afgelopen dagen, zagen de bloemen er extra fris uit. 
En niet alleen de natuur nodigde uit om foto's te maken. Ook de balustrade rond het terras van de Hotelschool bod mogelijkheden. In een schaduwrijk hoekje kon Shania telefoneren met haar moeder die 2 hoeken verderop zat te genieten van de zon.

Ook een reeks foto's met haar broertje Quinn konden niet ontbreken. Al werd de laatste reeks met Quinn vooral gevormd door spontane momenten.
Naast de foto's met haar broertje, ging ze ook nog een paar keer met mama, papa en Samira op de foto.

Haarstyling: Samira

Geen opmerkingen:

Een reactie posten