dinsdag 24 oktober 2017

IJsprinses (Lindsey)

Op een warme oktober dag kwam Lindsey met haar moeder naar de foto-studio. Buiten leek het wel lente. Een heel contrast met de studio-setting.

Tijdens de voorbereidingen van deze fotoreportage, was Koning Winter in de studio.Zijn koude adem maakte een bevroren vijver en blies wolken met sneeuw. Een winters landschap groeide in de studio. De perfecte setting voor een foto-reeks met een ijsprinses.

Om een ijsprinses te worden, moest Lindsey zich nog omkleden.
Bergen tutu-rokken, een warme nep-bontjas met bijpassende muts. Het winterse gevoel begon te komen. Nu nog het prinsessengevoel. Met kanten handschoentjes en parels was ze nu een winterse dame.
Waar voelt een IJsprinses zich het beste thuis? In een sprookjesachtig winterlandschap. Ja dat klopt. Heerlijk wandelen door de sneeuw en genieten van de prachtige ijskristallen aan de boomtakken. Maar een IJsprinses vind je ook op de bevroren vijvers en slootjes. Daarom hebben we Lindsey een paar schaatsen laten aantrekken. 
Eenmaal de schaatsen aan de voeten, was het tijd voor de eerste stappen op het ijs. Daar horen natuurlijk een paar mooie poses bij.
Na de aan het ijs gewend te zijn, kon Lindsey prachtige bewegingen maken op de schaatsen. De vrolijke energie die rond haar hing, vormde hier een prachtige, energiek en elegant geheel mee.
 Van al dat schaatsen krijgen zelf IJsprinsessen dorst. Perfect bij de winter is een heerlijke beker warme chocolademelk. Al voelt het wel een beetje gek om te drinken als er een fotografe met de camera boven op jouw drinkbeker zit.
Wil jij ook een echte IJsprinses, Koning Winter, De Vorst, of een andere winterse royalty zijn? Dat kan... check mijn Facebook, want eind oktober komen de pakketten voor de winter-mini-sessies online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten