dinsdag 28 juli 2015

Write me a story (Amber)

Write me a story... Letters die samen woorden vormen. Woorden die samenvloeien in zinnen. Zinnen die aaneengerijgd worden tot alinea's. Alinea's die samen horen en een verhaal vormen, Zoveel verhalen, zoveel stijlen, maar elk uniek.

Vandaag (28-7) was Amber en haar moeder in de studio voor een typmachine shoot. Welke verhalen zullen we vandaag gaan schrijven met licht?

Amber had een mand vol kledingsetjes en schoenen meegebracht

. Wat een leuke jurkjes en setjes.... dat wordt moeilijk kiezen. Het liefst zou je met elk setje een sfeersetting willen doen!
De keus is uiteindelijk gevallen op:
- een lief wit jurkje in een romantische setting
- een rood pittig jurkje, bloemenhaarband en laarsjes voor een speelse look
- een korte broek, tuniek, blazer en stropdasje voor een stoere kantoor setting

De mamma van Amber kan heel goed mooie kapsels maken. Uiteraad heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt, zodat elk setje afgemaakt werd met een passend kapsel. Dank je wel mamma Annelies!

Kledingset I: romantische look
Een lief jurkje dat vraagt om aan de schrijftafel romantische brieven te schrijven. Brieven vanuit het hart. Met een kopje thee dromen onder de bloesemboom van de prins op het witte paard. Een roos gekregen die gekoesterd wordt.

 Kledingset II: speelse look
Een pittig rood jurkje met stoeren laarzen is ideaal om avonturen te bleven. Avonturen door in sprookjes rond te stappen en de wonderen wereld te ontdekken. Waarna deze verhalen weer vastgelegd worden in nieuwe avonturenboeken.


Kledingset III: stoere kantoorlook
Niet alleen mooie en lieve jurkjes om mooie verhalen, sprookjes en romantische brieven te schrijven, werden er gedragen tijdens de fotoreportage. Een stoere kantoor-look met stropdas en bril is net zo leuk. Je krijgt toch spontaan zin om aan jouw bureau te gaan zitten en te gaan werken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten