woensdag 25 oktober 2017

Brief aan de Kerstman (Jayden)

Buiten zijn de temperaturen lente-achtig. Niet het stormachtige weer, waarbij je normaal de open haard aansteek. Een heerlijk warm bontkleed ligt voor de haard. Stapels boeken en speelgoed staan klaar. De perfecte setting voor een winterse dag, waarbij je lekker voor de open haard wegkruipt. Om dan weg te dromen naar jouw verlanglijstje voor Kerst (of Sinterklaas.)

In deze setting mocht Jayden in zijn warme wollen trui, lekker spelen en dromen.

Heerlijk bij de open haard, bereiden we ons voor op de Kerstdagen. Welke cadeaus zou Jayden willen krijgen?
 Van zo een lange brief schrijven krijg je honger en dorst. Er staat een bord met koekjes en een glas chocolademelk te lonken. Durf ik een koekje te pakken? Nee... Ja... Nee... dat zijn de koekjes van de Kerstman. Als hij dat ziet. Gelukkig hadden we buiten de setting nog meer koekjes, dus 1 koekje zal de Kerstman zeker niet missen.
Volgens mij heeft de Kerstman het niet gemerkt dat er een koekje opgegeten was. Ook heeft hij het verlanglijstje goed gelezen. Een trein om heerlijk mee te rijden en blokken te vervoeren. Tjoek Tjoek Tjoek...
Als we van het spelen moe worden, kunnen we altijd nog heerlijk lezen in het wonderlijke boek vol winteravonturen.
 Aan het einde van onze fotosessie was Jayden nog zo enthousiast, dat we nog een kleine reeks met de hoge hoed hebben gemaakt. De insteek was een paar stoere portretfoto's met de hoed. Uiteindelijk hebben we daar nog magie aan toegevoegd. Jayden toverde pardoes een beer uit zijn hoge hoed.
Wil jij ook lekker spelen in een winterse setting? Dat kan... check mijn Facebook, want eind oktober komen de pakketten voor de winter-mini-sessies online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten