donderdag 26 oktober 2017

Winter Wonderland (Jaynisha)

De winterse landschappen blijven nog even in de foto-studio. De bergen sneeuw maken een winterwonderland van de fotostudio. Een liedje klinkt in het hoofd: "I'm dreaming of a white Christmas." Laat Kerstmis nu net de insteek van deze fotosessie van Jaynisha zijn. Ookal is het een prachtige dag buiten, dat mag de winterpret niet drukken.

Bij Kerstmis hoort natuurlijk een Kerstboom. Hoe krijg je die thuis? Op de slee natuurlijk. Voor we de boom uit het bos halen, is de slee uitermate geschikt voor vrolijke slee-avonturen. Zoef van de helling af. Beer houd je je goed vast, anders val je pardoes in de sneeuw.
Na het spelen op de slee, komen we in het bos. De mooiste boom wordt uitgezocht. We kunnen niet wachten om deze naar huis te brengen. Al dromend over een prachtige boom vol lichtjes, kerstballen en slingers gaan we op pad.
Als de Kerstboom eindelijk gehaald is, wordt het tijd om de kerstballen van zolder te halen. Kerstballen in alle mogelijke schakeringen blauw.
Helaas zijn Sinterklaas en zijn Pieten nog niet in het land. Dus het optuigen van de boom moet nog even wachten.
Niet alleen het optuigen van de boom moet wachten. Wachten is niet erg, als er van die heerlijk kerst-zuurstokjes zijn. Daar kun je ook prachtige foto's mee maken.
De cadeautjes onder de boom zijn er al, maar uitpakken mag pas met Sinterklaas of Kerstmis. Aan wie zou jij een cadeautje geven? Of ben je nieuwsgierig wat in jouw cadeautje zit? Ach toe... mag ik er alvast een openen? Zeker mag dat. Wie zit er nu in het pakketje? De notenkraker!Wil jij ook slee├źn en cadeautjes uitpakken in een winterwonderland? Dat kan... check mijn Facebook, want eind oktober komen de pakketten voor de winter-mini-sessies online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten