zaterdag 30 mei 2015

CakeSmash Leyna

Het was weer tijd voor een feestje in de studio! Op het moment van de reportage (30 mei) duurde het nog een klein maandje voordat dit meisje 1 jaar werd.

Het meisje wilde een echte meiden-cake-smash met de trefwoorden:
roze - meisjesachtig - prinses

Met deze trefwoorden ging ik aan de slag.... taart, balonnen en decoratie passend in thema moesten geregeld worden om het feestje zo leuk mogelijk aan te kleden binnen het thema.

Voordat de taart en de decoratie hun plekje kregen mocht Leyna in haar verjaardagsjurkje op de foto. Een jurkje perfect voor een dametje in de dop. En wat is dan leuker om zo een geweldig jurkje af te werken met een lief haarbandje, kralen-ketting, sieradenkist en roze organze doeken.
 Na de mini-shoot mocht Leyla zich omkleden in een prinsessenrompertje met roze-tule-rokje. Ondertussen werd de versiering opgehangen. Lieve slingers met roosjes aan een parelkettinglint, ballonnen met hartjes en een vrolijke roze slinger op de grond.
De studio-setting en Leyla zijn klaar... dus tijd voor de taart! Een lieve hartjes taart met roze creme, parelmuisjes en roosjes.

Nu alles gereed is, is het tijd om een feestje te maken en lekker te snoepen van taart.
Eerst voorzichtig voelen en proeven van de taart. Vind ik het lekker zie je haar blik. Nog een hapje proeven. JA... ik vind het lekker. Dat was het startsein voor Leyla om lekker te knoeien en te snoepen. Wat een plezier had deze kleine meid en wat een lekker knoeiboel maakt ze er van. En vooral dat laatste laat mij als fotografe extra genieten van zo een shoot. Hoe meer rommel en hoe meer de vloer, handjes, voetjes, mond, kleertjes onder de cake zitten, hoe leuker het wordt!

Na een tijdje gesnoept en geknoeid te hebben ontdekte Leyna de balonnen. Hé dat is ook interessant... als ik aan het lintje trek komt die naar beneden en stuitert de ballon rond. De kleine meid had duidelijk pret met de ballonnen, wat ook weer een paar leuke foto's opleverde.
En zo kwam er een einde aan een vrolijk feestje met een lief meisje in de studio. Met een buikje vol lekkere cake en een hoofdje vol mooie herinneringen ging Leyna naar huis. 

Met dank aan:
The CakeFactory voor de lekkere en mooie taart.
FeestPaleis Limburg voor de heliumballonnen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten