woensdag 6 mei 2015

Vintage touch - Lente Shoot


Bij het woord lente, waar denk je dan aan?
Zon, bloesem, gras, picknick, lammetjes, bloemen?
Dit waren de basisingredienten voor de lenteshoot met een vintage-touch. Voeg daar twee meiden in lieve jurkjes met vlinders en bloemenkransen en strohoedjes aan toe, een tas met leuke fotoprops en ga samen naar een leuke locatie. Laat de dames naast het poseren, vooral veel giebelen en ideetjes aandragen... en je hebt een geslaagde shoot.

Samen met Rilana en Alyssa (en hun ouders) gingen we in de ochtend naar Kinderboerderij De Heeg in Maastricht. Het zou nog spannend worden met het weer, want rond de middag zou het gaan regenen. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Nadat de laatste foto getrokken was, begon het te plenzen. Tijdens de shoot hadden we een combinatie van zon en wolken met af en toe een flinke bries. 
Aangezien er lammetjes op de boerderij waren, leek het ons leuk om ook met hen een foto te maken. Helaas de lammetjes hadden niet veel zin om te komen en bleven lekker in het zonnetje liggen. De meiden hebben de lammetjes wel even kunnen aaien. Leuk voor een spontane foto.
Gelukkig zat er in de tas een alternatief voor de levende lammetjes. Een lief knuffellammetje, dat wel gewillig op de foto mee ging poseren. Aaien, knuffelen en kusjes geven, in een veld met gele bloemen, dat werden de foto's met de meiden en het lammetje.
Natuurlijk hoort er bij zo een shoot ook een kopje thee met een cakeje. En deze dames doen het in het stijl. Niet op een picknickkleedje in het gras, maar aan een leuke picknicktafel. Het complete servies kwam er bij kijken. Theepot, suikerpot, melkkannetje, kop en schotel.

Na het kopje thee nog even wat foto's maken, de tijd vloog voorbij. En zo kwam er een eind aan een gezellige shoot op een mooie locatie met de twee gezellige jongedames Rilana en Alyssa.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten