vrijdag 17 januari 2014

Alyssa en Tarzan

Voor mijn opleiding vakfotografie heb ik een reeks opdrachten. 
Daarom kwamen Alyssa en haar puppy Tarzan (11 weken) met hun moeder naar de studio voor een portretreeks. Alyssa mocht op de foto in een winter- en zomeroutfit.

Alllereerst een reeks foto's gemaakt met een winteroutfit. Een bontjasje en -mutsje op een witte jurk. Met enkele witte accesoires kon zo een wisselende reeks gemaakt worden. Van ijsprinses op de witte troon tot zingend winterkoninkje... of beter gezet winterkoninginnetje.

 Voor de zomeroutfit hing een schattig bloemenjurkje klaar. Om het compleet te maken nog twee stro-hoedjes. In de zomeroutfit weer een reeks gemaakt. Zowel in het stoeltje als op de vloer.

Alyssa wilde graag samen met Tarzan op de foto. Ik vond dat prima. Even een leuk mandje en dekentje gezocht en Tarzan in het mandje gezet. 
Zo in het mandje doet deze puppy me erg denken aan Toto uit de Wizard of Ozz. 




Als laatste was Tarzan alleen aan de beurt. Dit kleintje vond echter het dekentje zo heerlijk, dat hij besloot om lekker te gaan liggen en langzaam aan in slaap te vallen. Ondanks dat hij zo soezig was, zijn er toch een aantal lieve foto's uit gekomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten